Antena 3 CNN Actualitate Social O manichiuristă s-a plâns că 80 de lei este o sumă prea mică pentru bacșiș. Cum a reacționat o clientă a salonului

O manichiuristă s-a plâns că 80 de lei este o sumă prea mică pentru bacșiș. Cum a reacționat o clientă a salonului

O femeie din Cluj a stârnit numeroase reacții în mediul online, după ce a povestit că o manichiuristă s-a plâns că 80 de lei este o sumă prea mică pentru bacșiș.

O manichiuristă s-a plâns că 80 de lei este o sumă prea mică pentru bacșiș. Cum a reacționat o clientă a salonului
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mai 2023   •   22:20

Femeia din Cluj a povestit că a surprins discuția în timp ce se afla într-un salon de renume, una dintre angajate plângându-se de faptul că suma de 80 de lei este infimă pentru un bacșiș.

Ulterior, clujeanca a publicat un mesaj pe Facebook și le-a întrebat pe femei ce sumă obișnuiesc să lase ca bacșiș când merg la coafor sau la manichiură.

"Voi cât ați lăsa sau lăsați bacșiș pentru un Balayage care costă 1800-2000 de lei? Vă întreb pentru că am auzit o doamnă manichiuristă, la un salon de renume din zona Piața Romană, plângându-se că 80 de lei este o sumă mult prea mică lăsată bacșiș pentru o manichiură”, a fost mesajul postat pe un grup de Facebook.

Reacțiile nu au întârziat să apară, având în vedere suma descrisă de manichiuristă drept nesemnificativă pentru un bacșiș.

Citește și: O româncă a descoperit că are datorii la bancă fără să fi împrumutat bani: "Mi se pare incredibil să te trezești dator când nu ai luat un leu de nicăieri"

"Dacă e prea puțin, mai bine să nu îi lase nimic”, a scris cineva.

"Pe vremea când eram la salon, îmi lăsase o doamnă bacșiș 5 lei pe o manichiură semi. Nu i-am văzut nici în ziua de azi pentru că șefa era obsedată de bani. Nu îmi pot imagina ce satisfacție ar fi avut dacă cineva ar fi lăsat 80 de lei”, a povestit altcineva.

"Dacă nu a fost mulțumită de 80 de lei bacșiș pentru o manichiură, oare cât costa manichiura?”, a scris o altă femeie, potrivit stiridecluj.ro.

×
Subiecte în articol: manichiura bacsis
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close