x close

Marcel Ciolacu: După Paște, toți parlamentarii ar trebui să vină la serviciu. Legea vaccinării obligatorii va trece curând

10 Apr 2020   •   16:03
Marcel Ciolacu: După Paște, toți parlamentarii ar trebui să vină la serviciu. Legea vaccinării obligatorii va trece curând Antena 3

Marcel Ciolacu susține că solicită revenirea parlamentarilor la serviciu, după Paște, cu respectarea condițiilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, chiar dacă se prelungește starea de urgență. 

Potrivit liderului PSD, una din legile care trebuie votată urgent este legea vaccinării. „Legea vaccinarii are susținere politică, va trece curand de Parlament, e printre primele legi pe ordinea de zi”, a spus Ciolacu.

„Mă bucur că este Parlamentul funcțional, însă suntem online și o să fac o invitație clară colegilor mei, atât de la Cameră, cât și de la Senat, ca, după sărbătorile pascale, Parlamentul să funcționeze fizic. Cu alte cuvinte, toți parlamentarii, respectând anumite reguli, să vină la serviciu, la Parlament, să ne desfășurăm activitatea cât se poate de normal”, a spus Ciolacu, pentru DC News.

Citeşte mai multe despre:

Marcel Ciolacu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati