Antena 3 Actualitate Social Câţi oameni pot participa la o petrecere în apartament. Răspunsul ministrului Vela

Câţi oameni pot participa la o petrecere în apartament. Răspunsul ministrului Vela

de M.Z.    |    22 Mai 2020   •   14:47
Câţi oameni pot participa la o petrecere în apartament. Răspunsul ministrului Vela
Sursa foto: Hepta

Românii care dau petreceri în apartament pot invita cel mult opt persoane, având în vedere că este vorba de un spaţiu închis, a spus ministrul de Interne, Marcel Vela.

"Limita de opt persoane se referă la spații închise, de exemplu într-un apartament, când cineva dorește să își țină ziua de naștare sau de nume. Pentru a reduce riscul, în spațiile închise, în apartamente, evenimentele personale să nu fie organizate cu mai mult de opt persoane", a spus Vela, răspunzând astfel întrebării unui internat în sesiunea video organizată săptămânal pe Facebook.

Pentru evenimente care implică o slujbă religioasă, nuntă, botez sau înmormântare, numărul maxim al celor care pot participa este de 16, a explicat ministrul.

Marcel Vela a precizat că măsura a fost luată pentru a reduce riscul răspândirii coronavirusului, dar și pentru a limita riscul ca o persoană care s-a aflat în apropierea unei persoane infectate să nu fie nevoită să stea în autoizolare pentru 14 zile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close