Antena 3 CNN Actualitate Social Marea Neagră: Trei oameni au murit, după ce ambarcațiunea în care se aflau a eșuat

Marea Neagră: Trei oameni au murit, după ce ambarcațiunea în care se aflau a eșuat

Marea Neagră: Trei oameni au murit, după ce ambarcațiunea în care se aflau a eșuat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
18 Apr 2017   •   12:12


O ambarcațiune cu trei persoane la bord a eșuat, pe Marea Neagră, în apropiere de satul tulcean Sfântu Gheorghe. Căpitănia Portului Sulina a declarat că incidentul a avut loc din cauza unei furtuni puternice, potrivit Agerpres.

Ambarcațiunea venea din Istanbul, Turcia, și se îndrepta spre Odessa, Ucraina. Nava circula pe lângă mal cu o viteză foarte mică în momentul în care a atins fundul mării și s-a înclinat.

„Nava se afla la 50 de metri distanță de mal, iar echipajul format din trei membri a solicitat părăsirea navei pentru că a considerat că nu se află în siguranță. Sprijiniți de reprezentanții noștri de la Sfântu Gheorghe și de localnici, membrii echipajului au fost aduși la mal în siguranță și preluați de polițiștii de frontieră", a declarat căpitanul șef de port al Căpităniei Portului Sulina, Radu Andricencu.

Deși armatorul navei aflată sub pavilion ucrainean și-a exprimat intenția de a dezeșua nava, acest lucru va fi posibil după îmbunătățirea condițiilor meteorologice.

Mai mult, membrii echipajului vor fi repatriați după ce se vor finaliza cercetările privind cauzele producerii evenimentului.

Circulația la bara Sulina a fost suspendată timp de câteva ore din cauza vântului și furtunii puternice de pe Marea Neagră. Bara Sulina este singurul loc de intrare a navelor maritime prin canalul omonim pe teritoriul județului Tulcea.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: ambarcatiune Marea Neagrã
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close