Antena 3 CNN Actualitate Social Margareta, Custodele Coroanei regale, a împărțit daruri de Crăciun angajaților Casei Regale

Margareta, Custodele Coroanei regale, a împărțit daruri de Crăciun angajaților Casei Regale

Margareta, Custodele Coroanei regale, a împărțit daruri de Crăciun angajaților Casei Regale
Sursa foto: Foto: Casa Regala a Romaniei/ Facebook
23 Dec 2017   •   15:57

Daruri de Crăciun, împărţite angajaţilor Casei Regale în Sufrageria Mare a Palatului Elisabeta. Majestatea Sa Custodele Coroanei a mulțumit tuturor, inclusiv celor care, departe de familiile lor, au servit cu atâta dăruire și afecțiune pe Regele Mihai, la reședința sa privată din Elveția.

Custodele Coroanei și Principele Radu, însoțiți de Principesa Elena, de Irina, de Principesa Sofia și de Principesa Maria, au mulțumit tuturor pentru munca și devotamentul dovedite în acest an, deosebit de intens și marcat, la final, de dispariția Regelui Mihai I, cel mai longeviv dintre monarhii României din toate timpurile, informează libertatea.ro.

„Pentru Trenul Regal al Aducerii Aminte, la Mărășești, Mărăști și Oituz, pentru Garden Party de 10 mai, pentru toate vizitele externe ale Familiei Regale și, mai ales pentru funeraliile regale, personalul Casei a dat dovadă de o capacitate de muncă și un devotament ieșite din comun”, se arată în comunicat.

×

News Hour with CNN

În cazul unui atac aerian, bucureștenii se află într-un real pericol | Situaţia buncărelor din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close