Antena 3 CNN Actualitate Social Marian Godină, despre cei care refuză să li se măsoare temperatura: "Cât de imbecil trebuie să fii?"

Marian Godină, despre cei care refuză să li se măsoare temperatura: "Cât de imbecil trebuie să fii?"

Polițistul Marian Godină a avut o reacție dură la adresa celor nu acceptă să li se măsoare temperatura la intrarea în spațiile comerciale, susținând că doar un imbecil s-ar certa cu paznicii în astfel de situaţii. 

Marian Godină, despre cei care refuză să li se măsoare temperatura: "Cât de imbecil trebuie să fii?"
Sursa foto: Facebook/Marian Godina
de M.Z.    |    22 Mai 2020   •   15:45

În perioada stării de alertă, autorităţile au decis că măsurarea este o metodă de prevenție a răspândirii coronavirusului. 

"Poate sună puțin urât, dar mereu i-am privit cu milă pe agenții de pază din marile magazine. Nu din cauză că munca lor nu ar fi una nobilă, ci pentru că majoritatea, se vede clar, sunt pensionari și sunt nevoiți să lucreze în continuare. Dacă îi întrebi (eu de multe ori i-am întrebat) au lucrat prin fostele uzine, au avut meserii.

Iar la bătrânețe, în loc să se plimbe prin lume, pensia mică îi forțează să se angajeze. La vârsta lor să stai 8 ore în picioare, poate chiar mai mult, nu-i deloc lucru ușor.

Acum mă întreb, cât de imbecil trebuie să fii să te cerți cu un astfel de om, căruia șeful i-a spus că trebuie să ia temperatura persoanelor care intră în magazin?", a scris Marian Godină, joi seara, pe pagina sa de Facebook.

Reacţia lui Godină vine după ce, joi, doi bărbați și o femeie s-au ales cu amendă după ce au provocat un scandal la un supermarket din Capitală.

Potrivit autorităților, persoanele au devenit violente după ce nu li s-a permis intrarea în centrul comercial din sectorul 5, pe motiv că au refuzat să li se ia temperatura.


 

×
Subiecte în articol: Marian Godina temperatura
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close