Antena 3 CNN Actualitate Social Lovitură pentru Mario Iorgulescu pe patul de spital! Iubita tânărului mort în accident iese la atac

Lovitură pentru Mario Iorgulescu pe patul de spital! Iubita tânărului mort în accident iese la atac

Mario Iorgulescu continuă să primească lovitură după lovitură. Se pare că rudele lui Dani Vicol, tânărul pe care l-a ucis în accidentul din luna septembrie, nu sunt pregătite să îngroape securea războiului. Mai mult, fosta iubită a tânărului decedat întoarce toate tunurile asupra fiului președintelui LPF.

Lovitură pentru Mario Iorgulescu pe patul de spital! Iubita tânărului mort în accident iese la atac
11 Dec 2019   •   09:41

Patricia, iubita lui Dani Vicol și tânăra care i-a adus pe lume un fiu, în luna mai, a depus o plângere penală pe numele lui Mario Iorgulescu. Conform wowbiz.ro, plângerea penală precizează faptul că fiul lui Gino Iorgulescu este acuzat de omor. Mai mult, aceasta va fi urmată și de o plângere civilă pentru daune.

„Arăt faptul ca formulez aceasta plângere penala potriva numitului Iorgulescu Gino Mario deoarece consider ca modul în care a acționat, în calitate de conducător auto a dus la producerea accidentului ce a avut consecințe dezastruoase asupra întregii familii, solicitându-va sa aveți în vedere ca în urma administrării probelor, inclusiv retinerea infracțiunii de omor în sarcina acestuia”, începe documentul.

În documentul oficial, se arată că Patricia consideră faptul că Mario Iorgulescu „a folosit autoturismul ca pe o armă”, cu rezultatul fiind unul cunoscut. Susține că vrea să achite toate cheltuielile necesare expertizelor folosite în soluționarea dosarului, semn că tânăra caută cu disperare o concluzie la această tragedie.

×
Subiecte în articol: Mario Iorgulescu spital accident
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close