Antena 3 CNN Actualitate Social Continuă "Marșul Anti-Sărăcire": Caravanele Cartel Alfa ajung azi la Tg.Jiu, Râmnicu Vâlcea și Galați

Continuă "Marșul Anti-Sărăcire": Caravanele Cartel Alfa ajung azi la Tg.Jiu, Râmnicu Vâlcea și Galați

„Marșul Anti-Sărăcire” organizat de sindicaliștii de la Cartel Alfa ajunge marți în orașele Tg.Jiu, Râmnicu Vâlcea și Galați unde vor fi organizate acțiuni de protest.

Continuă "Marșul Anti-Sărăcire": Caravanele Cartel Alfa ajung azi la Tg.Jiu, Râmnicu Vâlcea și Galați
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mariana Zaharia    |    18 Oct 2022   •   09:13

Caravanele cu protestatari se vor opri în fața sediilor Prefecturii. Sindicaliștii cer stoparea creşterii preţurilor, creşterea salariilor şi pensiilor, deblocarea negocierilor colective prin modificarea Legii Dialogului Social și aplicarea integral și fără discriminare a Legii 153/2017 și Legii 195/2020.

Protestul celor de la Cartel Alfa se desfășoară sub forma a două caravane care au plecat luni din Zalău şi din Suceava.

Participanții se opresc în localităţile de pe traseu și organizează proteste în fața prefecturii. Primele mitinguri au avut loc la Zalău, Deva și Bacău, iar marți au fost programate mișcări de protest la Tg.Jiu (ora 10.00), Galați (ora 11.00) și Râmnicu Vâlcea (ora 15.00).

Miercuri, protestatarii se vor opri în orașele Slatina și Slobozia.

Cele două caravane se vor întâlni joi, la Bucureşti unde vor fi organizate un miting și un marș în Piața Victoriei și în Piața Revoluției.

 

 

×
Subiecte în articol: Târgu Jiu Galați Râmnicu Vâlcea
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close