Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturia femeii care a văzut de două ori ce e dincolo de moarte şi a revenit: ”Era ca şi norii pe care îi vezi din avion, albi şi pufoşi. Era o stare de bine totală”

Mărturia femeii care a văzut de două ori ce e dincolo de moarte şi a revenit: ”Era ca şi norii pe care îi vezi din avion, albi şi pufoşi. Era o stare de bine totală”

Mărturia femeii care a văzut de două ori ce e dincolo de moarte şi a revenit: ”Era ca şi norii pe care îi vezi din avion, albi şi pufoşi. Era o stare de bine totală”
04 Aug 2018   •   09:40

Corina Ani Alexandru nu mai are nevoie de nicio prezentare. Povestea ei a ajuns în ziare şi la televiziunile naţionale de multe ori. Femeia a reuşit să învingă cancerul şi bolile de inimă, iar anul trecut a mai dus o luptă personală cu obezitatea morbidă. Puţini sunt cei care ştiu că ea a fost în moarte clinică de două ori şi s-a întors la viaţă.

Primul moment de moarte clinică l-a trăit în urmă cu cinci ani. A avut fibrilaţii şi a ajuns la urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa, scrie adevarul.ro. 

"M-au dus la Terapie Intensivă şi am avut un moment de câteva secunde în care m-au pierdut. În momentul acela eu am simţit că eram într-o chestie foarte relaxantă. Era ca şi norii pe care îi vezi din avion - albi şi pufoşi. Era o stare de bine totală", a povestit pentru Adevărul Corina Alexandru.    

Pacienta îţi aduce aminte că i-a ieşit în cale o femeie care murise în urmă cu mai mulţi ani şi cu care ştia că nu a avut o relaţie foarte bună. 

"O văd că-mi apare bucuroasă, cu un buchet de flori în mână. «Corina, Cori, Cori, Bine ai venit! Şi aici dau de tine? Lasă-mă-n pace, i-am zis şi m-am întors!»".   

A fost atât de puternică acea imagine încât o marchează şi acum. Corina Alexandru îşi aduce aminte că s-a întors cu o mare părere de rău pentru că starea aceea era una foarte bună. 

×
Subiecte în articol: nori moarte marturie femeie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close