Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturia mecanicului metroului care a lovit o tânără în staţia Dristor 1: „Te simţi neputincios, frânezi şi trenul se nu poate opri instantaneu”

Mărturia mecanicului metroului care a lovit o tânără în staţia Dristor 1: „Te simţi neputincios, frânezi şi trenul se nu poate opri instantaneu”

Mărturia mecanicului metroului care a lovit o tânără în staţia Dristor 1: „Te simţi neputincios, frânezi şi trenul se nu poate opri instantaneu”
13 Dec 2017   •   13:22

Mecanicul metroului care a lovit-o pe tânăra împinsă de o femeie în staţia Dristor 1 a declarat că a văzut momentul în care tânăra de 25 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut, însă nu a văzut momentul în care a fost împinsă.

„Când intram cu trenul la peron, am văzut că s-a dezechilibrat şi a căzut, dar nu că a fost împinsă. La ştiri am văzut că a împins-o cineva. Este cel mai urât moment. Noi ştim că există riscul să cadă sau să se arunce cineva. Din păcate s-a întâmplat. Este cel mai urât moment că te simţi neputincios, frânezi şi trenul se nu poate opri instantaneu. S-a dus înainte, iar un vagon a trecut peste ea”, a declarat mecanicul, potrivit observator.tv.

Alina Ciucu şi-a pierdut viaţa, marți seara, în staţia de metrou Dristor 1, după ce a fost împinsă în faţa trenului de o femeie în vârstă de 36 de ani.
    

 

×
Subiecte în articol: marturie mecanic metrou lovit tanara statie dristor
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close