Mărturia sfâșietoare a uneia dintre victimele clanurilor din Caracal: „Mă crezi că sunt distrus!? Mă omoară!”

21 Aug 2019   •   15:56
Mărturia sfâșietoare a uneia dintre victimele clanurilor din Caracal: „Mă crezi că sunt distrus!? Mă omoară!” sursă foto: captură Antena 3 Exclusiv

Antena 3 a prezentat în exclusivitate o înregistrare cu una dintre victimele clanurilor din Caracal, terifiată de gândul de a depune plângere împotriva clanului.

Respectiva persoană se plânge că este amenințată cu moartea pentru a livra sume uriașe de bani membrilor grupării.

Este vorba de un dosar deschis în 2019 în care după percheziții, procurorii au dispus eliberarea suspecților, cercetați pentru cămătărie și proxenetism. În prezent, aceștia își amenință victimele, deoarece acestea nu au fost puse sub un program de protecție.

„M-au băgat la mijloc. Nu mai pot, nu mai vreau să plătesc, vreau să scap.  Mie mi-e frică, eu am un copil, mie mi-e frică de ăștia de nu mai pot! Am un copil, nu vreau să pățească ceva. Mă omoară. La 130 de milioane i-am dat un milion până acum. Mă crezi că sunt distrus. Mi-e rușine să scot capul pe unde mă duc. Mi-au luat două miliarde de lei jumătate în doi ani”, a declarat una dintre victimele clanurilor din Caracal pentru Antena 3.

Parteneri
x close