Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturia unui jandarm bătut la protest: „Noi folosim niște gaze, plângi după ele două minute și trec, dar la mine?”

Mărturia unui jandarm bătut la protest: „Noi folosim niște gaze, plângi după ele două minute și trec, dar la mine?”

Mărturia unui jandarm bătut la protest: „Noi folosim niște gaze, plângi după ele două minute și trec, dar la mine?”
14 Aug 2018   •   13:15

Unul dintre jandarmii răniți în timpul violenţelor din Piața Victoriei s-a prezentat, marți, la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici din Capitală. Acesta spune că în tot haosul creat nu a reușit să vadă nici ce l-a lovit, dar nici cine. Cert este că lovitura a fost una deosebit de gravă, la doar 1 cm de tâmplă.

Acesta a precizat  că în 21 de ani de când lucrează în Jandarmerie nu a mai pățit așa ceva. 

„Eram la intersecția cu Ion Mihalache și Titulescu și din mulțimea de oameni care erau acolo a venit un obiect care m-a lovit. M-am tăiat, cu toată protecția. S-ar putea să am o fractură, deocamdată am copci, când le scoatem vedem”, a povestit jandarmul. 

Întrebat dacă a văzut cine l-a lovit cu diverse obiecte, jandarmul a spus că nu a apucat să vadă nimic. „Nu, era o mare de oameni și veneau din toate părțile”.

„Trebuie să îmi refac pielea, este fața, vă dați seama. Noi folosim niște gaze, plângi după ele două minute și trec, dar la mine?”, a mai precizat jandarmul. 

×
Subiecte în articol: proteste batut jandarm
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close