Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturie devastatoare. Procuror, executat pentru influențarea alegerilor din 2014

Mărturie devastatoare. Procuror, executat pentru influențarea alegerilor din 2014

Mărturie devastatoare. Procuror, executat pentru influențarea alegerilor din 2014
20 Iul 2018   •   22:17

Mărturisire șocantă făcută de fostul procuror din Craiova Marius Vlădoianu. Acesta susține că dosarul său a fost disjuns dintr-un alt dosar în care ţinta reală era Olguţa Vasilescu, pe atunci primar al Craiovei, iar toată povestea ar face parte dintr-un plan de influenţare a derulării alegerilor prezidenţiale din 2014.


În cursul anchetei, procurorul DNA Mihaela Iorga Moraru i-a cerut procurorului Marius Vlădoianu, prin avocatul acestuia, să facă un denunţ împotriva Olguţei Vasilescu, în schimbul retragerii tuturor acuzaţiilor împotriva sa.
    
”Le-am spus că nu pot să fac un astfel de denunţ pentru că nici măcar nu o cunoşteam personal pe doamna primar, căci o văzusem doar la televizor, şi nici nu cunoşteam vreo informaţie despre domnia sa”, a declarat Marius Vădoianu.

Fostul procuror a declaratcă a existat mai întâi un Dosar cu nr. 433/P/2014 al DNA – structura centrală, în care erau cercetate mai multe persoane pentru eventuale cumpărări de voturi! Pentru a înţelege mai bine cum s-a născut noul dosar în care este şi mandatul de supraveghere care-i viza, alături de Marius Vlădoianu, pe primarul Olguţa Vasilescu, viceprimarul Cristina Calangiu, directorul primăriei Ovidiu Mischianu şi alţii.

”Acest dosar care s-a finalizat cu condamnarea mea a pornit dintr-o disjungere din alt dosar, în care, după părerea mea, se făceau cercetări ce vizau cumpărarea de voturi de către persoanele vizate în acel dosar iniţial. De unde rezultă acest aspect? Există o „Ordonanţă de disjungere“, din care rezultă că dosarul meu se disjunge dintr-un alt dosar, care are numărul 433/P/2014 al DNA, în care erau cercetate aceste persoane. Se reţine că eu aş fi ştiut ce fac aceste persoane! Nu s-au făcut nici un fel de cercetări prealabile, ci s-a dispus, fără nici un alt document, direct supravegherea tehnică prin mandatul din 30 iunie 2014”, a mai spus Vlădoianu.

×
Subiecte în articol: executare procuror marturie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close