Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturii şocante ale unui fost primar celebru al Bucureștiului, după ce a ieșit din spital și a slăbit 12 kilograme: ”Simt că rămân fără aer, puteam să mor”

Mărturii şocante ale unui fost primar celebru al Bucureștiului, după ce a ieșit din spital și a slăbit 12 kilograme: ”Simt că rămân fără aer, puteam să mor”

Mărturii şocante ale unui fost primar celebru al Bucureștiului, după ce a ieșit din spital și a slăbit 12 kilograme: ”Simt că rămân fără aer, puteam să mor”
27 Dec 2017   •   09:37

Mărturii şocante ale unui fost primar celebru al Capitalei. Fostul edil PNŢCD trece prin clipe cumplite. Acesta nu a reuşit să treacă cu bine peste o operaţie de colecist şi acum are parte de mari probleme. Viorel Lis trăiește o adevărată dramă, după intervenția chirurgicală la care a fost supus. Acesta a slăbit 12 kilograme.

”Am petrecut Crăciunul alături de un grup de prieteni. Nu m-am putut bucura de produsele tradiționale! Țin un regim alimentar strict, iar din această cauză am slăbit 12 kilograme. Acum mă încap toate hainele”, a declarat Viorel Lis.

Deranjat de faptul că nu se poate bucura din plin de bucatele tradiționale care sunt așezate pe mese în această perioadă a anului, fostul număr unu al Bucureștiului și-a strigat durerea: ”Este groaznic! Doctorii mi-au spus că am voie să mănânc doar carne de pui și câteva produse lactate. E bine că m-am operat! Dacă nu facam asta, eram rău de tot, puteam să mor”, informează spynews.ro.

×
Subiecte în articol: marturii primar spital slabire kilograme
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close