Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturiile cutremurătoare ale familiei, după localizarea a doi turişti dispăruţi în Făgăraş

Mărturiile cutremurătoare ale familiei, după localizarea a doi turişti dispăruţi în Făgăraş

Mărturiile cutremurătoare ale familiei, după localizarea a doi turişti dispăruţi în Făgăraş
Sursa foto: foto- Facebook
11 Apr 2018   •   09:17

Trei turişti din Iaşi dispăruţi de o săptămână în Munţii Făgăraş sunt căutaţi de salvamontişti care intervin cu un elicopter, în zona fiind un pericol mare de avalanşe.

Căutările au început abia de Paşti, după ce familia unuia dintre ei a cerut ajutor deoarece nu a mai putut lua legătura cu ei.

“Trupul lui Octavian a fost localizat din elicopter. Mulţumesc, copil vesel, pentru aceşti 18 ani. Am fost cea mai împlinită mama. Domnul să ne lumineze să umblăm, aşa, pe întuneric. Şi acum, ca şi la plecare, îţi repet: ai grijă, te iubesc. Mami. Petru, Octavian. Octavian, Petru. Şi trupul lui a fost localizat între timp. Un om blând, care a iubit munţii şi ne-a iubit pe noi. Aici am fost fericiţi toţi trei, la prima creastă de Făgăraş a lui Octavian. Vă îmbrăţişăm, acolo unde sunteţi”, este mesajul postat pe Facebook de mama tânărului de 18 ani dispărut în Munţii Făgăraş, conform bzi.ro.

Două cadavre care ar putea aparţine turiştilor dispăruţi în Munţii Făgăraş au fost observate marți seară din elicopter, de salvatorii montani.

×
Subiecte în articol: muntii fagaras marturii turisti disparuti
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close