Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturiile revoltătoare cutremurătoare ale unei scriitoare din Wuhan: „Am fost amenințată cu moartea. Ne spuneau că virusul nu e contagios”

Mărturiile revoltătoare cutremurătoare ale unei scriitoare din Wuhan: „Am fost amenințată cu moartea. Ne spuneau că virusul nu e contagios”

O scriitoare din Wuhan care a ținut un jurnal online în de când a apărut coronavirusul a făcut mărturii incredibile. Aceasta a spus că autoritățile le-au spus chinezilor inițial că noul coronavirus „nu este contagios”.

Mărturiile revoltătoare cutremurătoare ale unei scriitoare din Wuhan: „Am fost amenințată cu moartea. Ne spuneau că virusul nu e contagios”
Sursa foto: Antena 3
24 Mai 2020   •   18:55

Scriitoarea a precizat și faptul că deși anumiți doctori au transmis superiorilor că acest virus se transmite de la persoană la persoană, nimeni nu i-a avertizat pe oameni.

„Fratele meu mi-a spus că virusul este contagios. Pe 31 decembrie mi-a trimis un mail cu un referat care avea un titlu referitor la virus, în care se specifica că este de origine necunoscută.

Nu a durat mult până când Guvernul a subliniat că nu este contagios. Imediat ce am auzit asta, toată lumea s-a liniștit”, mărturisește victima.

Femeia a mai adăugat că gestul său de a face public jurnalul a stârnit multe critici și ar fi primit chiar și amenințări cu moartea, spune Daily Mail.

×
Subiecte în articol: Wuhan coronavirus
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close