Antena 3 CNN Actualitate Social Mașina care a căzut în Dunăre a fost localizată. Cum puteau fi salvați pasagerii

Mașina care a căzut în Dunăre a fost localizată. Cum puteau fi salvați pasagerii

Mașina care a căzut în Dunăre a fost localizată. Cum puteau fi salvați pasagerii
08 Oct 2017   •   14:00

Update 14.00: Mașina a fost localizată la o adâncime de peste 10 metri, iar scafandri se pregătesc să coboare să vadă dacă vor găsi victimele.

----------------------------

Un autoturism în care se aflau patru persoane adulte şi un copil a căzut, sâmbătă, în Dunăre, în zona comunei Coronini. 

„Scafandri au găsit elemente din autoturism, respectiv spoilerul cu numărul de înmatriculare, dar din păcate nu a fost găsită niciuna din cele patru persoane, până în momentul de faţă. Bărbatul care a reuşit să ajungă la mal a fost transportat la spital de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă”, a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin. 

Rudele celor din maşină spun că este vorba de o întreagă familie, respectiv mama, tata, fiul cel mare, de peste 20 de ani, şi o fetiţă de aproape trei ani. 

„Acolo este o curbă periculoasă. Trebuie văzut de ce nu s-au luat aceste măsuri. De multe ori suntem în proceduri de licitație care nu se mai termină. parapetele atenuează șocul, nu există nicăieri parapete care să evite astfel de pericole. În cazul în care sunt loviți frontal, aceste parapete cedează”, a spus Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR.

 

×
Subiecte în articol: tragedie Dunare pasageri salvati
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close