Antena 3 CNN Actualitate Social Măsuri de fluidizare a traficului la frontiere în minivacanţa de Rusalii

Măsuri de fluidizare a traficului la frontiere în minivacanţa de Rusalii

Măsuri de fluidizare a traficului la frontiere în minivacanţa de Rusalii
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Mai 2017   •   08:27

Numărul poliţiştilor de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor şi echipamentele folosite pentru verificarea actelor a fost suplimentat.

„În punctele de trecere a frontierei se estimează creşteri ale traficului de persoane şi mijloace de transport, în special la frontiera cu Ungaria şi Bulgaria. Pentru fluidizarea traficului, s-a suplimentat numărul poliţiştilor de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor şi echipamentele folosite pentru verificarea documentelor.

În punctele de frontieră importante au fost detaşaţi lucrători din cadrul aparatelor centrale ale structurilor teritoriale şi din Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. Astfel, în această perioadă, aproximativ 4.200 poliţişti de frontieră vor desfăşura, zilnic, activităţi de supraveghere şi control a frontierei de stat", transmite Poliţia de Frontieră.

În funcţie de valorile de trafic, în fiecare punct de trecere a frontierei se vor crea fluxuri suplimentare de control, pe sensul de intrare sau ieşire din ţară, după caz, mai anunţă poliţiştii.

Începând cu 07 aprilie, atât Poliţia de Frontieră Română, cât şi autorităţile de frontieră ale statelor vecine din Ungaria şi Bulgaria, fac verificări sistematice la intrarea şi ieşirea de pe teritoriul statelor membre UE, constâmd în verificarea documentelor de călătorie şi consultarea bazelor de date relevante cu privire la toate persoanele.

 

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: masuri trafic Rusalii minivacanta
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close