Antena 3 CNN Actualitate Social Medic stomatolog din Capitală, amendat cu 10.000 de lei pentru că un hoț i-a jefuit cabinetul

Medic stomatolog din Capitală, amendat cu 10.000 de lei pentru că un hoț i-a jefuit cabinetul

Medic stomatolog din Capitală, amendat cu 10.000 de lei pentru că un hoț i-a jefuit cabinetul
Sursa foto: Foto: pixabay.com
14 Feb 2018   •   12:43

Un dentist din București a fost amendat de Poliție cu 10.000 de lei pentru că i-a fost spart cabinetul stomatologic.

Potrivit Poliției, a primit această amendă pentru că a raportat furtul la poliție și a oferit drept dovezi imaginile surprinse de camerele de supraveghere. 

„Acțiunea Poliției Române: în urmă cu două săptămâni, am semnalat o spargere într-un cabinet stomatologic din Sectorul 3, București. Hoțul a intrat pe geam, la ora 4 am, lucru de care am putut să ne dăm seamă datorită unor camere instalate în cabinet, camere instalate de o firmă specializată, cu care am încheiat un contract, contract predat Poliției, nu așa.

Am trimis imaginile Poliției, imagini clare cu chipul autorului care, după spusele lor, mai spărsese câteva cabinete în aceeași seară și astaptam să ne sune cineva să ne spună că l-au găsit și că poate lucrul asta ni s-a datorat și nouă, că de, l-am surprins în acțiune. 

Când colo, la o săptămâna după, am primit un proces verbal, cu o amendă de 10.000 de lei, cum că am favorizat spargerea apartamentului prin neefectuarea analizei de risc la securitatea fizică a apartamentului, lucru de care n-aveam habar că trebuie făcut și de care n-am fost nici informați”, a scris medicul pe Facebook.
 

×
Subiecte în articol: stomatolog dentist medic spargere furt amenda
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close