Antena 3 CNN Actualitate Social Medicii și asistenții medicali români trimiși în Italia, mesaj emoționant pentru români: „Viața începe acolo unde frica se termină”

Medicii și asistenții medicali români trimiși în Italia, mesaj emoționant pentru români: „Viața începe acolo unde frica se termină”

Medicii și asistenții medicali români trimiși în 7 aprilie în Italia au transmis un mesaj video optimist către români: „Viața începe acolo unde frica se termină”.

Medicii și asistenții medicali români trimiși în Italia, mesaj emoționant pentru români: „Viața începe acolo unde frica se termină”
18 Apr 2020   •   15:23

„Dragi români! Acum mai mult ca oricând, a venit momentul să dăm dovadă de solidaritate, de compasiune, să fim alături unii de alții. Nu contează unde ne aflăm, contează ceea ce facem. Suntem singuri, dar suntem siguri că împreună putem, împreună vom reuși. Stând acasă și păstrând distanța socială protejăm copiii, părinții și bunicii noștri. Într-o lume plină de durere, fiecare om, fiecare gest este important pentru noi pentru voi și pentru viitor. Cine salvează viața, salvează o lume întreagă. Virusul în nu face diferențe, diferența o putem face noi. Doar cu ajutorul vostru, al tuturor, putem reuși. Viața începe acolo unde frica se termină. Sărbători fericite și Hristos a înviat!”, este mesajul transmit se echipa medicală.

Pe 7 aprilie, 15 medici şi asistente din România au plecat în Italia, ca să-i ajute pe medicii de acolo în lupta împotriva COVID-19. Acum lucrează în două spitale din regiunile cele mai afectate din peninsulă.

Fac şi ei sărbătorile de Paşte departe de casă şi de cei dragi. Dar găsesc puterea să zâmbească şi optimismul de a merge mai departe.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close