Antena 3 CNN Actualitate Social Medicul Gheorghe Burnei cere instanței să îl lase să lucreze din nou în Spitalul “Marie Curie”. Ce motiv a invocat

Medicul Gheorghe Burnei cere instanței să îl lase să lucreze din nou în Spitalul “Marie Curie”. Ce motiv a invocat

Medicul Gheorghe Burnei cere instanței să îl lase să lucreze din nou în Spitalul “Marie Curie”. Ce motiv a invocat
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
18 Iul 2017   •   18:16

Medicul Gheorghe Burnei, trimis în judecată pentru 22 de fapte de luare de mită, pe care le-ar fi comis când era la Spitalul “Marie Curie”, le-a cerut judecătorilor de la Curtea de Apel București să îi ridice măsura controlului judiciar. Potrivit Libertatea.ro, el dorește să poată lucra din nou într-un spital de stat, precizând că este căutat de pacienţi peste tot, dar că nu îi poate ajuta din cauza interdicțiilor. Chirurgul a mai spus că are dreptul să profeseze în spitale private, dar acolo nu sunt condiții.

Cu privire la acuzațiile din dosar, Gheorgje Burnei a spus că nu este  vorba de fapte de mită și că părinții copiilor pe care i-a operat veneau la el „plini de exuberanță”.

”Eu, tot ce am făcut, am făcut pentru sprjinul copiilor, pentru că ei reveneau și din străinătate. Aveau așa o exuberanță. Nu am cerut nimănui nimic. Toți care au venit la mine au venit din proprie inițiativă, cu o exuberanță disperată. Eu nu încerc să influențez cu absolut nimic”, a declarat Burnei.

Curtea de Apel București a rămas în pronunțare în cazul cererii medicului, decizia pe care o vor lua judecătorii fiind una definitivă.

×
Subiecte în articol: medic instanta cerere spital judecatori decizie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close