Antena 3 CNN Actualitate Social Medicul Teofil Lung: „Mi-e milă de unii dintre miniștrii noi”

Medicul Teofil Lung: „Mi-e milă de unii dintre miniștrii noi”

Medicul Teofil Lung: „Mi-e milă de unii dintre miniștrii noi”
04 Feb 2018   •   17:42

Medicul Teofil Lung a vorbit, duminică, la „Adevăruri de viață”, despre oamenii care sunt numiți la conducerea spitalelor și a unităților de învățământ, în special de ministerele acestor sisteme.

„Dă-i omului două lucruri, putere și bani și o să îi vezi caracterul. Oamenii ăștia care ajung la conducerea spitalelor, a ministerelor, a sistemelor astea... Educația mai este ea educație, adică învățare, să îi deschizi orizontul copilului? Face școala aceste lucruri? Când un om e în vârful sistemului respectiv și-a făcut școala foarte greu și când nu a înțeles mare lucru, nu poate să performeze, nu se va putea impune niciodată în sistemul respectiv. Sistemul te recunoaște imediat.

Acești oameni care lucrează în aceste sisteme s-au obișnuit să fie cu capul plecat și să spună că sistemul merge înainte. Mie mi-e milă de cei care sunt puși acum miniștii. Oamenii se cunosc, te uiți în ochii lor, iar când deschid gura, îți dai seama de ce gândesc. Sunt oameni care nu au performat în sistemul lor. Nu poți să fii ministrul Sănătății dacă nu ai experiență, trebuie să ai cel puțin 55 de ani”, a spus Teofil Lung.

×
Subiecte în articol: medic ministrii
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close