Antena 3 CNN Actualitate Social Mergea pe stradă liniștit când a găsit un teanc de bani. Ce a făcut un bătrân cu ei este incredibil

Mergea pe stradă liniștit când a găsit un teanc de bani. Ce a făcut un bătrân cu ei este incredibil

Mergea pe stradă liniștit când a găsit un teanc de bani. Ce a făcut un bătrân cu ei este incredibil
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
06 Feb 2018   •   13:07

Un bătrân de 74 de ani, din Cajvana, nu a stat deloc pe gânduri atunci când, spre finele săptămânii trecute, a găsit un teanc de bani pe o alee din Bazarul Sucevei. Iacob Ciuhan a luat banii căzuţi, i-a numărat – 1.479 de lei, i-a strâns bine, cu un elastic, să nu se împrăştie, apoi a căutat cel mai apropiat poliţist, pentru a-i preda.

 
Aşa se face că banii au ajuns la poliţistul local Paul Costea, care a avut inspiraţia să anunţe prin staţie, în întreg complexul comercial, faptul că s-a găsit o sumă de bani pierdută de cineva, apoi să verifice pe înregistrările camerelor video din Bazar, găsind exact momentul în care s-a produs incidentul.

În urma anunţului public făcut prin staţiile audio din Bazar, tânăra care pierduse banii, Alina Bianca, din municipiul Suceava, care între timp plecase acasă, a fost atenţionată de o prietenă că s-au găsit banii pierduţi de ea, anunţă monitorulsv.ro.

Luni dimineaţă, tânăra s-a prezentat la sediul Poliţiei Locale Suceava, unde, în urma detaliilor oferite poliţiştilor despre suma pierdută, i s-au returnat toţi banii, pe bază de proces verbal.

×
Subiecte în articol: bani batran Suceava politist
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close