Antena 3 CNN Actualitate Social Mesaje de Anul Nou 2022. Cele mai frumoase și originale urări, mesaje, SMS-uri şi felicitări, pe care să le trimiți celor dragi de Revelion

Mesaje de Anul Nou 2022. Cele mai frumoase și originale urări, mesaje, SMS-uri şi felicitări, pe care să le trimiți celor dragi de Revelion

Mesaje de Anul Nou 2022. Iată câteva sugestii de mesaje pe care să le trimiți celor dragi în noaptea de Revelion 2022.

Mesaje de Anul Nou 2022. Cele mai frumoase și originale urări, mesaje, SMS-uri şi felicitări, pe care să le trimiți celor dragi de Revelion
Sursa foto: Unsplash. com | Mortiz Knoringer
de Georgiana Adam    |    31 Dec 2021   •   09:00

Mesaje de Anul Nou 2022. Pregătește-te din timp cu cele mai frumoase, originale și amuzante mesaje pe care să le trimiți celor dragi, părinților, șefilor sau bunicilor, în noaptea dintre ani.

Mesaje de Anul Nou și de Revelion 2022 pentru prieteni

"Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!"

"Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi ANI!"

"Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!"

"În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2022 minunat!"

"Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună! La mulţi ani 2022!"

"Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2022 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!"

Mesaje de Anul Nou și de Revelion 2022 pentru părinţi

"Tată bun, mamă iubită, Azi e ziua potrivită, Să vă spun ce vă doresc, Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani!"

"Dragii mei părinţi voioşi, eu vreau să fiţi bucuroşi, vreau ca noul an să vă aducă, sănătate multă, multă şi belşug ca să v-ajungă! La anul și la mulți ani!"

"Dragii mei, iubiții mei părinți, de Anul Nou, cel mai frumos cadou pentru voi cred că ar fi promisiunea mea că voi fi mereu alături de voi și nu vă voi dezamăgi. Vă doresc mulți ani, sănătate și restul va veni de la sine. Sunteți înțelepți, gata mereu să-i ajutați pe cei care au nevoie, inclusiv pe mine, pentru asta astăzi vă mulțumesc. Sunteți cei mai minunați părinți din lume. La mulți ani!"

"Dragii mei, vă felicit cu prilejul Anului Nou. Vă doresc, în primul rând, multă sănătate, înțelegere și răbdare. Fie ca dorințele voastre să se împlinească cât mai curând. Să trăiți doar clipe fericite. La mulți ani!"

"Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La mulţi ani pentru 2022!"

"Pentru vremurile bune, recunoştinţă! Pentru cele rele, multă speranţă! Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani 2022!"

Mesaje de Anul Nou și de Revelion 2022 pentru șefi

"Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!"

"Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!"

"E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri."

"Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi La Mulţi ani!"

Mesaje de Anul Nou și de Revelion 2022 amuzante

"Anul Nou 2022 la ușă bate, puneți mai repede masa de sărbătoare. Alungați din casă plictiseala, începeți să cântați și să dansați. Uitați supărările, fiți optimiști, cu dispoziție bună. Căutați prin dulap cel mai frumos costum și fugiți după șampanie ca să întâlnim Anul Nou așa cum se cuvine. La mulți ani!"

"La mulți ani! Lasă viscolul din decembrie să ducă problemele și eșecurile, viața să înceapă să strălucească în nuanțe vii, precum sunt luminițele colorate din pomul de Crăciun. Surprizele plăcute să te întâlnească pe drumul vieții de atâtea ori, de câte ori vor străluci focurile de artificii."

"Vă doresc de 2022 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizări, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La mulți ani!"

"Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!"

"Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani 2021!"

"Din 60 de secunde te-aş iubi 59 pentru ca într-o secundă să iau aer şi să te pot iubi în continuare… La mulţi ani cu 1 minut înainte de 2022!"

 

 

×
Subiecte în articol: revelion mesaje felicitari anul nou
Parteneri
A murit Ionuţ, tânărul ajuns în comă după o durere de măsea
x close