Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE DE 1 MARTIE. Cele mai tari mesaje pentru femeile din viața ta

MESAJE DE 1 MARTIE. Cele mai tari mesaje pentru femeile din viața ta

MESAJE DE 1 MARTIE. Cele mai tari mesaje pentru femeile din viața ta
Sursa foto: Foto: Pexels,com
01 Mar 2019   •   10:30

MESAJE DE 1 MARTIE. Prima zi a primaverii poate fi un bun prilej de a le transmite, cu ocazia Martisorului, cele mai frumoase urari persoanelor dragi din familia ta, prietenelor sau colegelor.

MESAJE DE 1 MARTIE. Iata o colectie de felicitari de 1 Martie care sa te inspire. Le poti transmite prin SMS sau retelele de socializare, simplu si rapid.

MESAJE DE 1 MARTIE.Un mic martisor si un ghiocel iti daruiesc, ca sa stii ca a venit primavara. E timpul sa zambesti! La multi ani!

MESAJE DE 1 MARTIE. Martie sa-ti aduca soare, zambete, copilarie si dulci soapte… de iubire! La multi ani!

MESAJE DE 1 MARTIE. Firul alb inseamna sanatate, cel rosu, posperitate. Amandoua, impreuna, formeaza o cununa pentru succes si voie buna. La multi ani!

MESAJE DE 1 MARTIE. Aceasta primavara sa-ti aduca un martisor norocos, multe raze de iubire si calde adieri de fericire! La multi ani!

MESAJE DE 1 MARTIE. Ghiocei sa-ti rasara in suflet si sa-ti umple inima de fericire si bucurie! La multi ani!

MESAJE DE 1 MARTIE. Bucura-te de soare, bucura-te de ghiocei, bucura-te de frumoasele zile ale primaverii si primeste cu drag martisorul in sufletul tau! La multi ani!

MESAJE DE 1 MARTIE. Anotimpurile vin si trec, dar fiecare om pastreaza in sufletul sau un anotimp. Incearca sa pastrezi primavara. La multi ani!

MESAJE DE 1 MARTIE. Sa te gandesti la mine ori de cate ori rasare un ghiocel. Tu esti Martisorul meu! La multi ani!

MESAJE DE 1 MARTIE. Vad lumea in ochii tai si ochii tai peste tot in lume. La multi ani de 1 Martie!

MESAJE DE 1 MARTIE. Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!Te iubesc! La multi ani!

MESAJE DE 1 MARTIE. Martie cel călător/ Îţi trimite-un mărţişor/ Nu e lucru de valoare/ Dar atenţia e mare!

MESAJE DE 1 MARTIE. Acum mi-e uşor să-ţi dau un mesaj sms si să-ţi iau un mărţişor să sărbătorim venirea primăverii, nu am uitat nici până acum că cel mai greu mi-a fost în 1990 când ţi-am luat mărţişorul printre gaza lacrimogene…ca toţi minerii.

MESAJE DE 1 MARTIE. Ani frumoşi sa-ti vina-n cale! Sănătate si… parale!

MESAJE DE 1 MARTIE. Ştiu că nu ţi-am luat mărţişor şi am fost un mare ţăran şi mai ştiu ca eşti cea mai frumoasa femeie din spaţiul sud-est european.

MESAJE DE 1 MARTIE.Suntem veriga firului de aţă

A fiecărui lanţ făcut din doi,

E greu cu noi, femeile, în viaţă,

Dar e şi imposibil fără noi.

MESAJE DE 1 MARTIE.Cu drag de mărţişor, primeşte primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa îţi aducă în viaţa ta împlinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletescă de la cei dragi. Îţi doresc o primăvara frumoasa!

MESAJE DE 1 MARTIE. Chiar daca uneori taranul roman isi bate femeia de-o snopeste, de 1 Martie nu uită de Marţişor… ca aşa e romaneste.

MESAJE DE 1 MARTIE. Atunci când popoarele migratoare veneau cu ganduri cotropitoare peste acest minunat popor, noi le dădeam mărţişoare… pentru ca asa-i romanul, primitor.

×
Subiecte în articol: mesaje
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close