Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase MESAJE DE CRĂCIUN 2017

MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase MESAJE DE CRĂCIUN 2017

MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase MESAJE DE CRĂCIUN 2017
24 Dec 2017   •   18:30

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 „M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun Fericit!”

„Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii! ”

MESAJE DE CRĂCIUN 2017. „Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrațișez cu drag. ”

MESAJE DE CRĂCIUN 2017„ Vă doresc ca sărbătorile sa fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mamă și tată! ”

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 „Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice! ”

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 pentru cei dragi şi apropiaţi

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 Poti sa imi trimiti o poza de-a ta ca sa ii spun lui Mos Craciun exact ce imi doresc? Craciun fericit!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Craciunul sunt o familie fericita si prieteni dragi aproape. Craciun fericit!

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 Iti doresc sa ai un Craciun de vis alaturi de cei dragi! Transmite gandurile bune si tuturor oamenilor dragi care te fac fericita!

Una dintre bucuriile Craciunului este sa te gandesti la persoanele speciale din viata si tu esti una dintre acele persoane minunate! Sa ai un Craciun fericit!

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 Craciunul este acea perioada minunata in care te gandesti la toti cei dragi si... la ce marime poarta la pulover! Sa ai un Craciun magic!

Fie ca viata ta sa fie colorata si vesela asemenea unui... brad de Craciun! Sarbatori fericite! La mulţi ani!

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 HAIOASE

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini..eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 Sarbatori fericite si un brad cat mnai frumos. Sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin.

Urarile mele de Craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un An Nou fericit si din cand in cand sa faci apel la ratiune sau macar sa-i dai un bip.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close