Antena 3 Actualitate Social MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Cele mai tari mesaje, sms-uri și felicitări pe care le poți trimite persoanei iubite

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Cele mai tari mesaje, sms-uri și felicitări pe care le poți trimite persoanei iubite

21 Mai 2019   •   12:00
MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Cele mai tari mesaje, sms-uri și felicitări pe care le poți trimite persoanei iubite
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Pe 21 mai, milioane de români îşi serbează onomastica sau petrec alături de prietenii, rudele sau colegii care poartă numele CONSTANTIN, ELENA sau derivatele acestora. Iată toate numele sau derivatele sărbătoriţilor de azi:

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Mai jos, găsiţi cele mai inspirate, frumoase, originale şi amuzante MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Iată mai jos toate numele care sunt sărbătorite astăzi, de SF CONSTANTIN ŞI ELENA:

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pământească, ce doreşti sa se împlinească!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. La mulţi ani tuturor celor ce poarta numele sfinţilor împăraţi Constantin si Elena! Sa va călăuzească si va vă ajute a urma calea spre Domnul!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Cu ocazia zilei onomastice, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi să ti se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costica!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Îţi doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toţi prietenii tai. Cu drag, …

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Îţi urez “La mulţi ani”, pentru că porţi acest nume, si fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si liniştea interioara.

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. La Mulţi Ani Constantine şi sper sa se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. La mulţi ani şi mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sănătate si numai bucurii!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Un cer albastru fara nori,

In calea ta sa fie,
Sa ai in viaţa numai flori,
Noroc si bucurie!
La Mulţi Ani!
Un ocean de sănătate,
Un munte de noroc,
Un camion cu bani,
Si un sincer: “La mulţi ani!”
Cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire, de ziua numelui. La mulţi ani!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Sa ne trăieşti, Elena / Lenuţa / Costică / Costel / Nuţi / Costi / Ileana, ani mulţi si buni,
Norocul sa-ti dea ghes mereu, minuni,
Orice dorinţa-ţi pui să se-mplinească,
Iar anii care trec te-ntinerească!
La mulţi ani cu sănătate,
Sa iti dea Domnul tot ce doreşti,
Zile senine si fericire,
Elena/Constantin, sa ne trăieşti!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Este doar înca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, căci este ziua ta! La mulţi ani, iubitule/iubito!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi sa ai parte numai de zile senine si însorite!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. La mulţi ani, cu ocazia zilei de “Sfinţii Constantin si Elena”! Sa ai parte de bucurii şi împliniri!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţa şi ca sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. La zi aniversara noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer “La mulţi ani!”

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Este minunat sa ştii ca cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat să ştii ca exista cineva care nu-ti uita niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Sa ai parte de cat de multa fericire îţi poate cuprinde inima, de cat de multe zâmbete îţi poate dărui o zi si de toate binecuvântările pe care ţi le poate aduce viaţa. La mulţi ani Constantin / Costică / Costel / Costin / Costi / Costinel / Costelus / Elena / Ileana / Leana / Lena / Nuti / Lenuta!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close