Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. Cele mai inspirate mesaje de Sfinții Constantin și Elena

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. Cele mai inspirate mesaje de Sfinții Constantin și Elena

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. Cele mai inspirate mesaje de Sfinții Constantin și Elena
21 Mai 2017   •   07:54

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA: Mesajele de Împărații Constantin și Elena amintesc de bucuria sărbătorii care ne apropie și mai mult de Dumnezeu întrucat este celebrată speranța, iubirea și credința față de puterea divina. În fiecare an, pe data de 21 mai, sunt celebrate realizările celor doi sfinți.

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA: Fiecare clipă care se scurge să te aducă tot mai aproape de visurile tale. De ziua ta să prinzi aripi care să te poarte dincolo de orice iluzie către fericirea adevarată. La mulți ani, Elena!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA: De Sfinții Constantin și Elena, să ai parte de împliniri cît mai frumoase, de sanatate și de iubirea celor dragi ție. La mulți ani!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA: Iubirea să îți atingă sufletul, speranța să îți înflorească în inimă și credința să nu se stingă niciodată. La mulți ani!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA: Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA: Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastra. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA: Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA: La mulţi ani şi mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sănătate si numai bucurii!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA: La mulţi ani cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin si Elena”! Sa ai parte de bucurii şi împliniri!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA: La mulţi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

×
Subiecte în articol: mesaje sfinti sarbatoare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close