Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE SF. ANA. Cele mai frumoase urări pentru iubite

MESAJE SF. ANA. Cele mai frumoase urări pentru iubite

MESAJE SF. ANA. Cele mai frumoase urări pentru iubite
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Sep 2018   •   09:00

MESAJE SF. ANA. Sfintii Parinti Ioachim si Ana sunt sarbatoriti in data de 9 septembrie, prilej cu care multe romance isi serbeaza ziua onomastica.

MESAJE SF. ANA. Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

MESAJE SF. ANA. La multi ani de Sf. Ana! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata Te iubesc, bunica!

MESAJE SF. ANA. Intocmai ca Sfanta Ana, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fii mai buna, mai inteleapta, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun.

MESAJE SF. ANA. In aceasta zi speciala iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune, iar Sfanta Ana, al carei nume il porti, sa te ocroteasca mereu. La multi ani de ziua numelui tau!

MESAJE SF. ANA. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Ana cat mai frumoasa!

MESAJE SF. ANA. De Sfanta Ana, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare. La multi ani, mama! Te iubesc!

MESAJE SF. ANA. Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care il porti! Sa fii fericita, iubita si bucuroasa! La multi ani, Ana-Maria!

MESAJE SF. ANA. Draga prietena/prietene, pregateste bautura, ca venim sa te uram, este ziua ta de nume, si la greu nu te lasam. La multi ani cu sanatate, bucurie si de toate!

MESAJE SF. ANA. Daruieste zambetul tau pentru cine-l merita, iubirea ta pentru cine stie sa o valoreze, lacrimile tale pentru cine te acompaniaza, si viata ta pentru cine te iubeste. La multi ani, iubita mea!

MESAJE SF. ANA. Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale,lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii.Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate visele si dorintele. La multi ani, sotia mea!

MESAJE SF. ANA. Fiecare raza de soare care atinge fata ta astazi semnifica ceva important. O raza de noroc, o raza de speranta, o raza de curaj si de o raza de iubire. Iti doresc ca anul imprejur sa fie luminat de astfel de raze. La multi ani!!!

MESAJE SF. ANA. Prietenia inseamna sa fii alaturi de cel drag, sa iti pese, sa ajuti, sa asculti, sa impartasesti, sa iti amintesti si, cel mai important, sa rizi. La Multi Ani, draga prietena!

MESAJE SF. ANA. Toate visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani!

×
Subiecte în articol: mesaje
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close