Antena 3 CNN Actualitate Social Mesaje Sf. Dumitru. Cele mai frumoase mesaje, felicitări, urări și sms-uri pentru cei dragi

Mesaje Sf. Dumitru. Cele mai frumoase mesaje, felicitări, urări și sms-uri pentru cei dragi

Mesaje Sf. Dumitru. Cele mai frumoase mesaje, felicitări, urări și sms-uri pentru cei dragi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Oct 2019   •   22:00

Mesaje Sf. Dumitru. Fie ca toate împlinirile, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!

Mesaje Sf. Dumitru. La mulți ani si voioșie, Domnul alături sa-ti fie, bucurii sa-ti dăruiască si nimic sa nu-ti lipsească! La mulți ani Dumitru!

Mesaje Sf. Dumitru. Iți urez ca ziua numelui sa iți aducă o raza de soare, sa ai inima plina de speranța iar anii ce vin sa iți aducă numai împliniri si bucurii. La mulți ani Dumitru!

Mesaje Sf. Dumitru.  Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porți, sa fii fericit, iubit si bucuros. La mulți ani, Dumitru!

Mesaje Sf. Dumitru. Sfântul Dumitru sa-ti dea sănătate si putere sa lupți pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de cei dragi.

Mesaje Sf. Dumitru. Sper ca sărbătoarea Sfântului Dumitru sa fie simbolul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si succes!

Mesaje Sf. Dumitru. Sfântul Dumitru sa-ti dea sănătate si putere sa lupți pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de familie si cei dragi.

Mesaje Sf. Dumitru. In aceasta zi speciala iți doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor, si fie ca Sfântul Dumitru sa te călăuzească mereu in viată.

Mesaje Sf. Dumitru.  Multa sănătate, putere de munca si împlinirea dorințelor atât pe plan profesional cat si pe cel privat. Sa iți dea Dumnezeu sănătate si liniște in suflet. Sa ti se împlinească visele si sa te poți bucura de tot ce ai!

Mesaje Sf. Dumitru. La mulți ani Dumitru si abia aștept ca sa sărbătorim aceasta frumoasa zi.

Mesaje Sf. Dumitru.  Draga Dumitru, pe ultima suta de metrii vreau sa-ti spun la mulți ani!

Mesaje Sf. Dumitru. Sper sa fiu primul care iți spune la mulți ani de aceasta zi deosebita in care se sărbătorește ziua Sfântului Dumitru.

Mesaje Sf. Dumitru. Onomastica plina de voie buna. La mulți ani Dumitru!

Mesaje Sf. Dumitru. Cel mai frumos la mulți ani li transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La mulți ani si cat mai mulți bani si sănătate pentru ca e mai scumpa de cat toate!

Mesaje Sf. Dumitru. La mulți ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porți sa iți aducă noroc si bucurii! Sa ne trăiești! La mulți ani de Sf. Dumitru!

Mesaje Sf. Dumitru. La mulți ani, Dumitrița! Sa fii fericita si mereu însoțita de cei care merita sa te iubească. La mulți ani, Dumitrița!

Mesaje Sf. Dumitru. La mulți ani! Ziua numelui tău sa fie luminoasa si sa se prelungească in multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

Mesaje Sf. Dumitru. La mulți ani, Dumitru! Iți urez ca ziua ta onomastica sa iți aducă o raza de soare, sa ai inima plina de speranța iar in lume sa găsești numai fericire. La Mulți Ani, Dumitru!

Mesaje Sf. Dumitru. La mulți ani de Sfantul Dumitru! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!

Mesaje Sf. Dumitru. Mesaje de Sfântul Dumitru haioase. Texte cu urări amuzante și hazlii de Sf. Dumitru
 

×
Subiecte în articol: mesaje felicitari
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close