Antena 3 CNN Actualitate Social Mesajul emoționant transmis de ISU București, după moartea motociclistului din Capitală: ”Nae era unul dintre cei mai buni. Se afla mereu în gura focului, iar dincolo de el nu mai era decât prăpădul”

Mesajul emoționant transmis de ISU București, după moartea motociclistului din Capitală: ”Nae era unul dintre cei mai buni. Se afla mereu în gura focului, iar dincolo de el nu mai era decât prăpădul”

Mesajul emoționant transmis de ISU București, după moartea motociclistului din Capitală: ”Nae era unul dintre cei mai buni. Se afla mereu în gura focului, iar dincolo de el nu mai era decât prăpădul”
Sursa foto: Foto: ISU București/ Facebook
14 Iun 2018   •   09:05

Un motociclist din Bucureşti și-a pierdut viața într-un accident rutier care s-a produs pe Splaiul Independenţei, pe sensul de mers dinspre Şos. Virtuţii către Şos. Grozăveşti, în dreptul staţiei de metrou Petrache Poenaru.

Se pare că bărbatul lucra ca pompier și era unul dintre cei mai buni angajați ai instituției. La scurt timp după cumplitul incident, un mesaj emoționant a apărut pe pagina de Facebook ISU București.

Citește și Detalii cutremurătoare despre motociclistul mort din Capitală. Cine era bărbatul

”Dumnezeu l-a luat la ceruri pe unul de-al nostru.
Cum nici degetele de la o mână nu seamănă între ele, nici noi, pompierii, nu suntem la fel.

Nae era mereu pe prima mașină de intervenție, servant 1, adică la capătul țevii, în gura focului, iar dincolo de el nu mai era decât prăpădul.
Nae era unul dintre cei mai buni. O spun colegii lui, indiferent de grade și funcții, cu care a stins numeroase focuri și a salvat multe vieți.
Astăzi de dimineață a ieșit din tură bucuros că urmează în scurt timp și concediul binemeritat.
Se va întoarce la Detașamentul Grozăvești și ne va găsi acolo, pentru a ne lua rămas bun de la el.
Dumnezeu să-l odihnească.”, este mesajul transmis de ISU București. 

×
Subiecte în articol: mesaj moarte motociclist Capitală
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close