Antena 3 CNN Actualitate Social Mesajul Familiei Regale după moartea Stelei Popescu

Mesajul Familiei Regale după moartea Stelei Popescu

Mesajul Familiei Regale după moartea Stelei Popescu
Sursa foto: Foto: Facebook /FamiliaRegala
23 Noi 2017   •   21:23

Familia Regală deplânge "cu mare tristeţe" trecerea la cele veşnice a marii actriţe Stela Popescu, afirmând că aceasta este o strălucită reprezentantă a teatrului de revistă, demnă urmaşă a lui Constantin Tănase. 

"Familia Regală a României a aflat cu mare tristeţe de trecerea la cele veşnice a marii actriţe Stela Popescu. Strălucită reprezentantă a teatrului de revistă, demnă urmaşă a lui Constantin Tănase, Stela Popescu s-a născut la 21 decembrie 1935 în oraşul Orhei din Regatul României. A avut o carieră de aproape şase decenii în teatru, film, radio şi televiziune. A fost una dintre cele mai iubite artiste ale scenei româneşti", se arată într-o postare pe site-ul romaniaregala.ro. 

În postare, intitulată "Stela Popescu, In Memoriam", se reaminteşte că regele Mihai i-a conferit îndrăgitei actriţe, în anul 2013, prin intermediul principesei Margareta, Decoraţia Regală Nihil Sine Deo. 

"În seara de 3 septembrie 2013, la Castelul Peleş, Majestatea Sa Regele i-a conferit Stelei Popescu, prin intermediul Principesei Moştenitoare Margareta, Decoraţia Regală Nihil Sine Deo, 'pentru întreaga sa carieră în teatru, televiziune, cinematografie şi teatru radiofonic, prin care a adus bucurie, speranţă, dragoste şi căldură în casele românilor; pentru demnitatea şi profesionalismul ei, pentru pasiunea pentru artă şi pentru oameni; pentru poziţia şi iniţiativele sale publice, prin care încearcă să aducă alinare şi bucurie celor mai defavorizaţi dintre români; pentru că reprezintă un simbol al culturii contemporane româneşti, cu valenţe universale, fiind cea mai mare artistă română de revistă a tuturor timpurilor; pentru susţinerea publică a valorilor şi principiilor Dinastiei Naţionale", mai informează romaniaregala.ro. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: familia regala Stela Popescu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close