Antena 3 CNN Actualitate Social Mesajul lui Eugen Tomac, după atentatul din Barcelona. „Orice personaj suspect sau partizan al grupărilor teroriste ar trebui expulzat”

Mesajul lui Eugen Tomac, după atentatul din Barcelona. „Orice personaj suspect sau partizan al grupărilor teroriste ar trebui expulzat”

Mesajul lui Eugen Tomac, după atentatul din Barcelona. „Orice personaj suspect sau partizan al grupărilor teroriste ar trebui expulzat”
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Aug 2017   •   11:09

Liderul deputaţilor PMP, Eugen Tomac, a scris vineri, pe Facebook, referitor la atentatul de la Barcelona, că aceste „minţi bolnave” vin în Europa şi seamănă teroare.

„Terorismul loveşte din nou în Europa, iar victime sunt oameni liberi şi nevinovaţi. Printre cele aproape o sută de victime de la Barcelona sunt şi doi români. În Catalonia locuieşte o comunitate româneasca de peste 15.000 de cetateni ai României. Să ne rugăm pentru ei şi pentru cei 13 nevinovaţi care şi-au pierdut viaţa în acest atac terorist înfiorător. Sper ca românii noştri şi toţi ceilalţi răniţi să se refacă cât mai curând”, a afirmat Eugen Tomac.

Deputatul a susţinut că orice „personaj suspect” care a fost identificat în Europa ar trebui expulzat de îndată.

„Din nefericire, aceste minţi bolnave vin în Europa şi seamănă teroare, iar statele trebuie să fie tot mai pregătite, prin structurile specifice, să facă faţă acestor ameninţări. Nu cred că mai trebuie tolerat vreun personaj suspect sau partizan al acestor grupări teroriste. Orice individ identificat trebuie expulzat imediat”, a conchis Eugen Tomac.

Bilanţul victimelor atentatului comis joi după-amiază pe bulevardul La Rambla din Barcelona a ajuns la 13 morţi şi 100 de răniţi, potrivit ultimelor informaţii furnizate de Poliţia din Catalonia. De asemenea, Poliţia a anunţat că şoferul dubei care a intrat în mulţime este căutat de autorităţi.

 

×
Subiecte în articol: eugen tomac Barcelona mesaj atentat
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close