Antena 3 CNN Actualitate Social Mesajul sfâşietor al Crinei Abrudan, după moartea tatălui ei

Mesajul sfâşietor al Crinei Abrudan, după moartea tatălui ei

Mesajul sfâşietor al Crinei Abrudan, după moartea tatălui ei
Sursa foto: Foto: Crina Abrudan/ Facebook
27 Dec 2017   •   09:05

Cunoscutul actor Ion Abrudan a murit în a doua zi de Crăciun. Fiica sa, prezentatoarea TV Crina Abrudan, a postat un mesaj emoţionant pe contul de Facebook.

"Anul acesta de Crăciun am aflat ca nu e o vorba goală cand se spune că de Sărbători Dumnezeu Îi cheamă la El pe cei mai buni. În aceasta dimineaţă s-a stins din viaţa tatal meu, Ion Abrudan. A aşteptat să mai vadă o singura dată răsăritul şi apoi a plecat aşa cum a trăit toata viaţa: discret, în linişte, repede ca să nu deranjeze pe nimeni cu boala lui, parcă jenat de agitaţia ce se va crea după ce oamenii care l-au cunoscut vor afla vestea.

L-am văzut pe Tata murind de cateva ori pe scenă. Parcă a vrut să ne pregătească pentru această Ultimă Scenă însă, dragă Tată, de data asta nu ţi-a ieşit! Te-ai dus atât de repede şi fără niciun efect că nu am mai apucat să-ţi mulţumesc pentru toate comorile pe care le-am descoperit alături de tine, îndrumată de tine, impinsă de la spate uneori de tine. 

Nu, cortina nu a căzut pentru tine, Tată, în această dimineaţă!

Ai terminat un rol şi te-ai dus, alături de marii tăi prieteni şi colegi, să joci în trupa pe care Dumnezeu a adunat-o în Rai!", a scris Crina Abrudan pe Facebook.

×
Subiecte în articol: mesaj deces tata
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close