Antena 3 CNN Actualitate Social Mesajul sfâșietor transmis de Alexandru Arșinel: Mă simt singur pe scenă fără tine, draga mea prietenă. Drum bun, Stela, printre stele!

Mesajul sfâșietor transmis de Alexandru Arșinel: Mă simt singur pe scenă fără tine, draga mea prietenă. Drum bun, Stela, printre stele!

Mesajul sfâșietor transmis de Alexandru Arșinel: Mă simt singur pe scenă fără tine, draga mea prietenă. Drum bun, Stela, printre stele!
Sursa foto: Foto: Captură video Antena 3
26 Noi 2017   •   13:06

Alexandru Arșine și-a găsit puterea de a transmite un mesaj pentru Stela Popescu, la Mănăstirea Cernica, acolo unde urmează să fie înmormântată marea actriță.

„A plecat Stela și lasă în urmă o imensă durere neamului românesc, medicului artistic și nu în ultimul rând inimii. M-am gândit și la familia noastră de teatru, film și televiziune. Stela, Stela, plecarea ta reprezintă o mare pierdere. Un gol pe care mult timp de acum încolo nu știm cum îl vom mai umple. Mă simt singur pe scenă fără tine, draga mea prietenă. Ai fost, ești și vei rămâne steaua noastră. O nouă stea va străluci pe cer în constelația marilor actori care nu mai sunt printre noi. Drum bun, Stela, printre stele!”, a spus Alexandru Arșine, cu lacrimi în ochi. 

×
Subiecte în articol: scena mesaj Stela Popescu Alexandru Arsinel
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close