x close

Metallica a donat suma de 250.000 de euro pentru construcţia primului Spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România

14 Aug 2019   •   23:08
Metallica a donat suma de 250.000 de euro pentru construcţia primului Spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România Foto: Mettalica/ Facebook

Trupa Metallica a donat suma de 250.000 de euro pentru construcţia primului Spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România, alăturându-se astfel iniţiativei #NoiFacemUnSpital, a anunţat pe Facebook Asociaţia Dăruieşte Viaţa. 

Membrii trupei au făcut donaţia prin intermediul Fundaţiei Metallica "All within my hands". 

Trupa Metallica susţine miercuri seara un concert la Bucureşti, pe Arena Naţională. 

Asociaţia Dăruieşte Viaţa doreşte să ofere o şansă în plus bolnavilor de cancer din România, iar în acest scop construieşte primul Spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România. 

”Fundatia All Within My Hands, fondata de Metallica, a anuntat o donatie de 250.000 de euro pentru initiativa Asociatiei Daruieste Viata, #NoiFacemUnSpital. Alaturi de propria contributie in valoare de 50.000 de euro, Metallica a directionat suma de 200.000 de euro, contravaloarea pachetului de Sponsor Principal al concertului din Bucuresti, asigurata de Mastercard si BCR.

Inspirata de donatia Mastercard, de 1.000.000 euro pentru proiectul Daruieste Viata, din cursul acestui an, contributia trupei se va adauga la fondurile destinate dotarii primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania cu cele mai noi tehnologii si echipamente medicale.
 
Donatia a fost rezultatul unui efort comun al Metallica, Mastercard si BCR”, se arată într-un comunicat de presă.

Sursă: Agerpres
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati