Antena 3 Actualitate Social Metrorex a făcut anunțul. Lucrările de modernizare a instalațiilor de control acces se încheie pe 19 septembrie

Metrorex a făcut anunțul. Lucrările de modernizare a instalațiilor de control acces se încheie pe 19 septembrie

23 Aug 2017   •   15:34
Metrorex a făcut anunțul. Lucrările de modernizare a instalațiilor de control acces se încheie pe 19 septembrie
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro

Lucrările de modernizare a instalaţiilor de control-acces desfăşurate în staţiile de metrou se vor încheia pe data de 19 septembrie, odată cu etapa finală în care vor intra ultimele şase staţii cu un singur acces, a anunţat, miercuri, Metrorex printr-un comunicat de presă. 

Potrivit societăţii de transport, în perioada 2 - 19 septembrie se va derula etapa finală a lucrărilor de modernizare a instalaţiilor de control-acces, ce va cuprinde şase staţii cu un singur acces, după cum urmează: Tineretului (2-5 septembrie), Apărătorii Patriei (2-5 septembrie), Dimitrie Leonida (9-12 septembrie), Costin Georgian (9-12 septembrie), Pantelimon (16-19 septembrie) şi Basarab 1 (între 16 şi 19 septembrie). 

Perioada maximă estimată pentru închiderea staţiilor de metrou cu un singur acces va fi de patru zile calendaristice consecutive, dintre care două lucrătoare. Pe parcursul lucrărilor, personalul Metrorex va asigura asistenţa necesară călătorilor. 

Din datele oficiale reiese că, până la începerea acestei ultime etape, Metrorex a modernizat 66 de accesuri din 35 de staţii. 

Metrorex precizează că a informat autorităţile locale şi RATB cu privire la desfăşurarea proiectului de modernizare, precum şi a modificărilor apărute în graficul de execuţie şi a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafaţă, pentru perioadele în care se vor desfăşura lucrări în staţiile cu un singur acces.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close