Antena 3 CNN Actualitate Social Metrorex introduce noi cartele de metrou. Ce prețuri au titlurile de călătorie

Metrorex introduce noi cartele de metrou. Ce prețuri au titlurile de călătorie

Metrorex introduce noi cartele de metrou. Ce prețuri au titlurile de călătorie
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
15 Oct 2017   •   08:10

Metrorex introduce din 15 octombrie spre achiziţionare cinci noi titluri de călătorie cu metroul: cartela cu o călătorie, abonamentul anual şi cartelele pentru grupuri de trei, patru şi cinci persoane, potrivit unui comunicat publicat joi.

Noile titluri de călătorie cu metroul şi tarifele aferente acestora sunt următoarele: cartela cu o călătorie (2,5 lei), abonamentul anual (720 de lei), cartela pentru un grup de trei persoane (5 lei), cartela pentru un grup de patru persoane (6,5 lei) şi cartela pentru un grup de cinci persoane (8 lei).

Abonamentul anual, de 720 de lei, permite o economie de 120 de lei pe an pentru călătorii care îşi fac, în fiecare an, un abonament la preţul întreg de 70 de lei.

Metrorex transmite că actualele titluri de călătorie nu îşi vor modifica tarifele, introducerea noilor cartele având ca scop fidelizarea atât a călătorilor de zi cu zi, cât şi a călătorilor ocazionali.

Proiectul, aprobat prin Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 1450 din 29 septembrie 2017, a fost publicat în Monitorul Oficial al României în data de 10 septembrie.

×
Subiecte în articol: Metrorex metrou preturi
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close