Antena 3 CNN Actualitate Social Timișoara în alertă! Zeci de migranţi ridicaţi de pe stradă, după bătaia dintre două grupuri de afgani

Timișoara în alertă! Zeci de migranţi ridicaţi de pe stradă, după bătaia dintre două grupuri de afgani

Conflictul a avut loc în apropiere de Gara de Nord din Timişoara, unde doi bărbaţi au fost înjunghiaţi. Una dintre victime a murit, iar o alta este grav rănită. Polițiștii și jandarmii au adunat de pe străzi peste 70 de migranți în încercarea de a afla detalii despre ce s-a întâmplat.

Timișoara în alertă! Zeci de migranţi ridicaţi de pe stradă, după bătaia dintre două grupuri de afgani
de Georgiana Adam    |    19 Apr 2021   •   20:05

Un martor ocular a declarat pentru pressalert.ro că totul s-a petrecut extrem de rapid. Din primele informații, în conflictul care a avut loc pe bulevardul General Ion Dragalina din apropierea Gării de Nord din Timișoara, doi afgani au fost atacați de şase persoane tot afgani. În urma încăierării, cele două victime cu vârste între 23 şi 25 de ani au fost transportate de urgenţă la spital. 

După incident, atacatorii au plecat în două direcții. La faţa locului au sosit atât poliţişti de la ordine publică, cât şi cei de Investigații Criminale care au preluat ancheta pentru că una din victime a murit.

Poliția este în alertă

Polițiștii și jandarmii au adunat de pe străzi peste 70 de migranți în încercarea de a afla detalii despre ce s-a întâmplat. Mai mult sunt analizate si imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din zonă, a spus pentru Antena 3, Dragoş Boţa, jurnalist pressalert.ro.


 

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close