Mihai Fifor, despre situația din ministerul de Interne: Nu facem rabat de la nimic. Nu ne oprim până nu punem pe roate sistemul aşa cum trebuie

09 Aug 2019   •   12:22
Mihai Fifor, despre situația din ministerul de Interne: Nu facem rabat de la nimic. Nu ne oprim până nu punem pe roate sistemul aşa cum trebuie foto: captura Antena 3

Mihai Fifor a făcut o declarație de presă la sediul MAI. Ministrul interimar de interne a declarat, în contextul tragediei de la Caracal, că nu se vor mai pune piedici în ceea ce priveşte activitatea angajaţilor MAI. 


"Am făcut eforturi foarte mari ca bugetul MAI să rămână cum este, şi mai mult decât atât să avem şi o eventuală creştere, ca să putem reveni şi să reparăm pe partea de înzestrare. Se cumpără autospeciale noi, există programe pentru dotări, se derulează licitaţii, ne izbim de chestiunea de contestaţii.

Ce trebuie să înţeleagă lumea este că nu facem rabat de la nimic, nici de la resursa umană, nici de la înzestrarea poliţistului sau jandarmului sau lucrătorului de la situaţii de urgenţă. A spus-o şi dna prim ministru, nu ne oprim până nu punem pe roate sistemul aşa cum trebuie", a declarat Mihai Fifor. 

Parteneri
x close