Antena 3 CNN Actualitate Social Mihai Tudose, de Ziua Limbii Române: Să ne cinstim părinţii, dascălii, scriitorii, ziariştii

Mihai Tudose, de Ziua Limbii Române: Să ne cinstim părinţii, dascălii, scriitorii, ziariştii

Mihai Tudose, de Ziua Limbii Române: Să ne cinstim părinţii, dascălii, scriitorii, ziariştii
Sursa foto: Foto: gov.ro
31 Aug 2017   •   18:19

Premierul Mihai Tudose a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Limbii Române. Tudose spune, că, din perspectiva Centenarului Marii Uniri, conştientizăm, o dată în plus, nevoia unităţii în jurul valorilor noastre naţionale, el postând Facebook şi un citat din Nichita Stănescu.

„Românii de pretutindeni sărbătoresc astăzi Ziua Limbii Române. Din perspectiva Centenarului Marii Uniri, conştientizăm, o dată în plus, nevoia unităţii în jurul valorilor noastre naţionale. Suntem chemaţi, de Ziua Limbii Române, să ne cinstim părinţii, de la care învăţăm primele cuvinte în limba maternă, dascălii, scriitorii, ziariştii - cât şi eroii, care au apărat, deseori prin jertfă, integritatea noastră naţională. Ziua Limbii Române este ziua noastră a tuturor! La mulţi ani, dragi români, oriunde v-aţi afla! La mulţi ani limbii române!”, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

El a postat şi o fotografie cu un citat din Nichita Stănescu: „Limba română este patria mea. De aceea, pentru mine, muntele munte se zice, de aceea pentru mine, iarba iarbă se spune, de aceea, pentru mine, izvorul izvorăşte, de aceea pentru mine, viaţa se trăieşte.”

×
Subiecte în articol: mihai tudose parinti
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close