Antena 3 CNN Actualitate Social Mihai Tudose, despre accidentul în care au murit trei militari: „Am toată convingerea că Ministerul Apărării va face tot ce este posibil”

Mihai Tudose, despre accidentul în care au murit trei militari: „Am toată convingerea că Ministerul Apărării va face tot ce este posibil”

Mihai Tudose, despre accidentul în care au murit trei militari: „Am toată convingerea că Ministerul Apărării va face tot ce este posibil”
30 Iun 2017   •   09:15

Mihai Tudose a dat declarații despre accidentul din Argeș, în care și-au pierdut viața trei militari. Premierul României a spus că „așteaptă expertiza tehnică” a autocarului, care va stabili dacă acesta avea sau nu frâne, iar apoi se va stabili vinovatul.

Imediat după producerea accidentului, miniștrii au mers la fața locului.

„Miniștrii s-au deplasat la locul accidentului pentru o mai bună coordonare. Și atunci s-a luat decizia ca o parte din membrii Cabinetului să se deplaseze acolo, domnul ministru Bodog a asigurat din București coordonarea pe linie de servicii medicale”, a spus Tudose.

Mihai Tudose a mai precizat că militarii răniți nu au fost transportați cu un elicopter medical, care are dotări specifice, deoarece acesta nu putea zbura noaptea.

„Acei militari au fost transportați cu un elicopter de transport. Vorbim despre elicoptere de salvare”, a mai spus Tudose.

Premierul a transmis de asemenea și un mesaj pentru familiile victimelor. „Condoleanțe! Am toată convingerea că statul, Ministerul Apărării, va face tot ce este poisibil. Vom avea grijă de toți care sunt acum în spitale”.

 

×
Subiecte în articol: mihai tudose militari accident Argeş ministri
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close