Antena 3 CNN Actualitate Social Ministrul Finanțelor, declarație despre protestele din Piața Victoriei: Un guvern trebuie schimbat doar la vot

Ministrul Finanțelor, declarație despre protestele din Piața Victoriei: Un guvern trebuie schimbat doar la vot

Ministrul Finanțelor, declarație despre protestele din Piața Victoriei: Un guvern trebuie schimbat doar la vot
14 Aug 2018   •   21:06

Ministrul de Finanțe a vorbit marți seară, la Antena 3, despre incidentele violente din Piața Victoriei. Eugen Teodorvici susține că România se află într-o continuă stare conflictuală, care tinde să se accentueze.

”E o situație la care nu am crezut că se ajunge în România. O stare conflictuală și care din păcate se întreține în mod continuu și mereu mai accentuat. Mă uit la cei care sunt în Piață și spun anumite lucruri. Niciodată nu am să propun o măsură care nu mi-ar conveni nici mie dacă aș fi pe partea cealaltă a baricadei. Nu am plecat niciodată de la ideea că eu fac parte din Guvern. Omul aflat într-o poziţie oficială trebuie să fie cel care luptă contra statului, să-şi apere românii. Este crezul meu. Eu asta am făcut ani de zile, toată cariera mea. Oamenii trebuie să fie liberi să conteste, dar până la o anumită limita. Un guvern nu mai trebuie schimbat în România, decât la vot (...) Dacă dăm dovadă că noi încă o dată schimbăm Guvernul altfel decât la vot, arătăm o slăbiciune faţă de cei de afară care pot avea tot felul de interese. Guvernul trebuie să lupte pentru țară”, a declarat Eugen Teodorovici.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close