Antena 3 CNN Actualitate Social Ministrul Muncii, despre cazul Voiculeț: „Nu dumnealui are cea mai mare indemnizație, ci un avocat din București”

Ministrul Muncii, despre cazul Voiculeț: „Nu dumnealui are cea mai mare indemnizație, ci un avocat din București”

Ministrul Muncii, despre cazul Voiculeț: „Nu dumnealui are cea mai mare indemnizație, ci un avocat din București”
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Mai 2017   •   16:16

Ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu a vorbit despre cazul fotbalistului Claudiu Voiculeț și a declarat la Antena 3 că nu la el făcea referire, ci la un avocat din București, care are cea mai mare indemnizație de creștere a copilului, de 36.000 de euro lunar.

„Eu nu m-am referit la domnul Voiculeț, este într-adevăr vorba de o indemnizație de 36.000 de euro lunar, pe care o ia un avocat din București, de aici încoace scad până la suma de 10000 de lei, dar discuița nu a fost despre acest domn. Noi am cerut în urmă cu trei luni să mi se dea statisticile, ca să-mi dau seama despre ce e vorba. La Brașov, cineva lua un miliard 400 de lei vechi lunar. Haideți să trimitem inspecția. Întâmplător, s-a și cerut să se restituie suma statului, pentru ca fusese calculată greșit. Am cerut să mi se dea indemnizațiile. Sunt sume exorbitante și pentru UE. 35.000 de euro pe lună, este un avocat. Domnul Voiculeț se calibrează, este undeva la 90.000 de lei pe lună. Nu sunt foarte multe, 600 peste 10.000 de lei, problema este că se dezvoltă o adevărată industrie. (...)Se plătește ultimul an o sumă foarte mare, taxele sunt de 16%, intră cu acel venit uriaș și cere să i se dea de la stat 85%. Este o adevărată industrie”, a declarat ministrul Vasilescu la Antena 3.

În ceea ce privește un anumit plafon, ministrul a anunțat că acesta va fi de 8.000 de lei.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close