Antena 3 Actualitate Social Ministrul Muncii: Nu am date care să arate că legea privind majorarea punctului de pensie cu 40 % nu va fi aplicată

Ministrul Muncii: Nu am date care să arate că legea privind majorarea punctului de pensie cu 40 % nu va fi aplicată

de S.T.    |    15 Feb 2020   •   23:02
Ministrul Muncii: Nu am date care să arate că legea privind majorarea punctului de pensie cu 40 % nu va fi aplicată
Sursa foto: Foto: Gov.ro

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat că nu are date care să arate că legea pensiilor nu va fi aplicată. 

„Sunt ministrul Muncii, rolul meu este să aplic legea. Legea este în vigoare, nu am alt mesaj decât că sunt omul care trebuie să aplice legea, nu am alt element care să mă determine, în acest moment, să afirm altceva.

Aşa cum este legea în vigoare eu sunt chemată să o pun în aplicare.

Nu am, de la premier, de la ministrul Finanţelor, până în acest moment, niciun element care să mă determine să dau un semnal de rezervă faţă de prevederile legii în vigoare”, a spus Violeta Alexandru, sâmbătă seară, la un post de televiziune.

Vă amintim că premierul interimar Ludovic Orban a declarat, recent, că în prezent nu există „niciun risc” în privinţa plăţii pensiilor şi salariilor şi a precizat că guvernarea liberală pregăteşte o amplă revizuire a legislaţiei referitoare la sistemul de pensii, astfel încât acesta să devină „sustenabil, pe termen mediu şi lung”.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close