Antena 3 Actualitate Social Violeta Alexandru, ministrul Muncii: „Mă pot uita în ochii pensionarilor”

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: „Mă pot uita în ochii pensionarilor”

de S.T.    |    08 Iun 2020   •   22:20
Violeta Alexandru, ministrul Muncii: „Mă pot uita în ochii pensionarilor”
Sursa foto: Hepta

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat luni pe pagina sa de Facebook că la o lună de la ultimatumul dat Caselor de Pensii pe tema emiterii deciziilor de pensionare sunt Case Județene de Pensii care s-au conformat și au ajuns la zi.

„Am terminat de verificat cea mai recentă situație a restanțelor Caselor Județene de Pensii în emiterea de decizii la solicitările de înscrieri la pensie respectiv a deciziilor după recalculări. Bine, foarte bine - sunt Case de pensii care au ajuns la 0.

Aici sunt mulțumită și mă pot uita în ochii pensionarilor. Deja am o idee mai clară despre unde avem probleme de management. Sunt cu ochii pe Casele cu restanțe. Acestea mai au o lună din cele două despre care am vorbit. Vreau să rămână doar cele cu probleme cu adevărat complicate, restul - rezolvate.

Când se face treabă, se vede.

Între timp PSD a depus moțiune în parlament împotriva mea. Mâine mă cheamă la Parlament. În lipsă de argumente pentru acest gest politic care profită de majoritatea pe care încă o au în parlament, au și ei o mare problemă: de ce mă îmbrac în negru. Acesta este titlul moțiunii.

Cum au unii timp de pierdut la câte probleme sunt de rezolvat?”, a scris Violeta Alexandru, luni seară, pe pagina sa de Facebook.

Pensionarii amenință cu protest din cauza refuzului PNL de a majora pensiile

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close