Antena 3 CNN Actualitate Social Ministrul Sănătăţii, prima reacţie după crima de la spitalul din Slatina

Ministrul Sănătăţii, prima reacţie după crima de la spitalul din Slatina

Ministrul Sănătăţii, prima reacţie după crima de la spitalul din Slatina
04 Mar 2018   •   10:32

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, a declarat că în urma crimei de la Slatina, a decis să trimită o echipă de control, pentru a cerceta cazul.

Aceasta a mai spus că personalul care se afla în spital în momentul producerii tragediei a fost înlocuit, întrucât toţi erau şocaţi.

Citește și: Crimă şocantă într-un spital din Slatina! Un infirmier de la secţia Psihiatrie a ucis o asistentă, apoi s-a sinucis

„Pot doar să confirm că este o crimă urmată de o sinucidere, cel mai probabil în baza unei relații personale, dar asta este treaba anchetatorilor să afle. În cursul acestei dimineți am constituit o echipă care va merge la Slatina și va analiza circumstanțele în care s-a produs incidentul, din punctul nostru de vedere. Cât mai rapid sper să avem și primele informații, cel mai probabil în această după amiază. Am discutat cu managerul instituției, care m-a asigurat că actul medical nu a fost afectat, pacienții au fost izolați și nu au aflat prea multe. Din păcate, personalul medical din tura de noapte a fost cu adevărat șocat și au fost schimbați cu toții din tură”, a declarat Sorina Pintea, la un post de televiziune. 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close