Antena 3 CNN Actualitate Social Ministrul Sănătății, reacție la cazul fetiței din Mehedinți: „Ascultaţi-o şi pe fetiță!”

Ministrul Sănătății, reacție la cazul fetiței din Mehedinți: „Ascultaţi-o şi pe fetiță!”

Ministrul Sănătății, reacție la cazul fetiței din Mehedinți: „Ascultaţi-o şi pe fetiță!”
21 Iun 2019   •   23:35

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a avut și ea o reacție într-o postare pe Facebook, despre cazul fetiței din Mehedinți. 

"Ascultaţi-o si pe micuţa S.! Citesc cu stupoare si mâhnire despre cazul fetiţei de 8 ani dată spre adopţie unei familii care locuieşte în America. Nu vreau sa comentez deciziile reprezentanţilor justiţiei, nu am facut-o niciodată, nici speculaţiile privind motivele pentru care familia maternală doreşte să păstreze copilul sau familia din SUA să forţeze o adopţie. Cu toate acestea nu pot să nu intreb ce fel de justiţie ne dorim pentru noi şi copiii noştri? Una care ucide vise si lasă răni adânci în conştiinţa unui copil în formare?", afirmă Sorina Pintea, vineri seară, într-o postare pe Facebook.

Ea spune că vrea să facă un apel, ca mamă a trei copii: "Copiii nu sunt obiecte care pot fi mutate dintr-un loc în altul oricând, să nu uităm asta!".

"Haideţi să ne oprim şi să ascultăm glasul copiilor noştri, haideţi să ne păstrăm copiii lângă noi, acasă. Putem să avem grijă de ei, să îi educam, şi, mai presus de toate, să îi iubim, să îi preţuim, pentru că interesul copilului trebuie sa primeze. Ascultaţi-o şi pe S! Copiii ştiu unde le este cel mai bine. S este singura care ştie ce simte, unde doreşte şi cu cine doreşte să meargă la drum. Opriţi-vă şi ascultaţi-o şi pe S!", adaugă Pintea.

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close