Antena 3 CNN Actualitate Social Ministrul Transporturilor: La metrou sunt foarte multe lucruri în neregulă

Ministrul Transporturilor: La metrou sunt foarte multe lucruri în neregulă

Ministrul Transporturilor: La metrou sunt foarte multe lucruri în neregulă
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
03 Noi 2017   •   08:36

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat, vineri dimineaţă, că la Metrorex există foarte multe lucruri în neregulă, precum indisciplina şi rutina.

Comentând incidentul de vineri dimineaţă, când o garnitură a rămas blocată în tunel, Felix Stroe a declarat, la un post de televiziune, că nu au existat victime, metroul fiind foarte aproape de staţie.

El a spus că la Metrorex sunt multe lucruri în neregulă, precum indisciplina şi rutina, subliniind că bani pentru întreţinerea metroului au existat şi există în continuare.

Ministrul Transporturilor a mai arătat că în această dimineaţă începe o anchetă la Metrorex, coordonată de un secretar de stat, care va verifica dacă lucrările sunt prevăzute în planuri şi dacă se fac în realitate. 

"Pe tot lanţul de vinovăţii se vor lua măsuri. Vom verifica dacă aceste lucrări sunt prevăzute în planuri şi dacă se fac cu adevărat. Au fost demişi directorul general al Metrorex, Marin Aldea, şi directorul de exploatare, Liviu Dinu, iar în funcţie de rezultatele anchetei vom lua şi alte măsuri. Dacă va fi cazul, vom sesiza şi organele de urmărire penală", a adăugat ministrul Transporturilor.

 

×
Subiecte în articol: ministrul transporturilor metrou lucruri
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close