Antena 3 CNN Actualitate Social Mircea Drăghici acuză că are informaţii potrivit cărora se pregăteşte executarea sa judiciară

Mircea Drăghici acuză că are informaţii potrivit cărora se pregăteşte executarea sa judiciară

Mircea Drăghici acuză că are informaţii potrivit cărora se pregăteşte executarea sa judiciară
18 Dec 2018   •   15:30

Mircea Drăghici, propus de PSD pentru Ministerul Transporturilor, a acuzat, într-o postare marţi pe Facebook, că are informaţii din zona Parchetului şi nu numai conform cărora sunt făcute presiuni asupra unor terţi pentru a furniza elemente care să ducă la executarea sa judiciară.

"Am primit informaţii că, de duminică încoace, din zona Parchetului şi nu numai, se fac presiuni uriaşe asupra unor terţi pentru a furniza elemente care să permită executarea mea judiciară, în public, până la momentul pronunţării Curţii Constituţionale asupra conflictului constituţional creat de preşedintele Klaus Iohannis prin blocarea numirilor la ministerele Transporturilor şi Dezvoltării.

Deşi iniţial solicitările Parchetului adresate acelor terţi aveau termene mai lungi, după Consiliul Naţional al PSD de duminică, când preşedintele Liviu Dragnea mi-a cerut să mă ocup de redactarea plângerii penale pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, procurorii au pus o presiune uriaşă să primească răspunsurile cerute până mâine. Este evident că există o “temă” ca imaginea mea să fie terfelită în public în următoarele zile, astfel încât preşedintelui Iohannis să i se servească o motivare «serioasă» pentru a refuza numirea mea la Transporturi. Cum să accepte să-l numească în funcţia de ministru pe cel care va redacta plângerea de înaltă trădare împotriva sa?! Se caută deci intens nodul în papură pentru a fi descalificat din această nominalizare", a scris Mircea Drăghici, marţi pe Facebook.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close